Lucka 5: Kombinera din sånglektion med idrottspsykologisk rådgivning

2/2 har vi fantastiska idrottspsykologiska rådgivaren Ulrika Billme på plats för rådgivning. Ulrika har tidigare hjälpt flera av sångeleverna hos Sångstudion att med hjälp av idrottspsykologi och mentalförberedelse nå ännu längre med sin sång.

Under ett 50 min enskilt samtal har du tillsammans med Ulrika möjlighet att prata om exempelvis nervositet och prestationsångest, självförtroende, karriärplanering och målsättning. Fokus hålls på vilka konkreta beteenden du kan förändra eller utveckla.

Därefter har du en 50 min sånglektion där du med Anna jobbar utifrån den rådgivning du fått och sätter upp sångliga mål med konkreta punkter att jobba vidare med.

Pris 1350:-, minimum ålder 16 år.
Sista anmälningsdag 18/1 2019, först till kvarn!

 

För mer info. och bokning mejla Anna

JAM-kväll

26:e april är det dags för vårens JAM-kväll!

Ett tillfälle att sjunga tillsammans och utforska röstlägen, rytmer, improvisation och om ni vill stämsång. Öppet för alla åldrar, nybörjare som van sångare. Fokus ligger på att ha roligt tillsammans och med sin egen röst. Pris 150:-

Anmälan: skicka ett mejl till Anna senast 24/4.

Kostnadsfri workshop under festival i sommar!

Körsångare sökes!

Nu finns möjlighet för dig som är körsångare i Halland att delta i Operaimprovisatörernas fantastiska körworkshop Gravity of Life på Halland Opera & Vocal Festival 2018. Under ett par intensiva dagar i Laholm 4–6 juli får du vara med när en improviserad opera fram. Workshopen avslutas med en offentlig föreställning.
Anmäl dig senast 1 maj! Under dagarna 5/5 (eftermiddag), 13/6 (kvällstid) och 18/6 (kvällstid) sker repetitioner tillsammans med de andra deltagarna hos AM sångstudio. LÄS MER HÄR!