Hur går en sånglektion till?

 

Vem kan ta sånglektioner och vilken/vilka anledningar kan man ha? Läs mer här

Din första sånglektion, som alltid är 40 minuter, börjar med att vi sätter oss ner och pratar om dina mål, behov och erfarenheter.

Därefter gör vi en avstämning av din röst. Ta gärna med en sång du gillar och känner dig bekväm med. Vi väljer också vilken sång du ska jobba vidare med. Varje sånglektion anpassas efter dina mål och behov, du får individuellt anpassade tips som lägger grund för ett hälsosamt sångsätt och som ligger i linje med dina mål. Och dyker det upp frågor så tveka inte att fråga.

Efterföljande lektioner väljer du mellan 40 och 60 minuters lektioner. Vi jobbar då vidare med sångteknik, uttryck, långa fraser, intonation, andning, nyanser, höga/låga toner, kommunikation m.m. Det finns dessutom möjlighet att med jämna mellanrum boka in 20 min för målsättning där vi ser över vart vi sångligt har kommit och vart vi är på väg.

Oavsett förkunskaper anpassas lektionerna efter dina behov och mål. Hit kommer såväl nybörjare som professionella musiker.

”Nu har jag sjungit på dopet och det gick jättebra! Tonarten blev super, fick fina kommentarer efteråt så det känns kul! Tack för all hjälp med låten.” Sångelev hos AM sångstudio.

 

Lektionerna hålls hos AM sångstudio på
Snöstorpsvägen 32
302 47 Halmstad

Här bokar du lättast din första sånglektion

Comments are closed.