Sånglektioner”Tack för att du tror på mig och för att du stöttar och pushar mig. Har svårt att tro att jag kommit hit utan din glöd…” Sångelev hos AM sångstudio som har kommit in på högre musikalisk utbildning.

 

 

 

 

 

Mot nya äventyr!
Efter mer än 12 år i lokalen på Snöstorpsvägen är det dags att styra mot nya mål.
Under hösten kommer jag studera på deltid samtidigt som jag går upp i tjänst som körledare i Getinge-Oskarströms pastorat. Tanken är att jag under våren 2022 blir heltidsanställd och kommer därmed minska AM sångstudio drastiskt, bland annat flyttar sångstudion hem, datum för detta är inte helt klart än men tidigast i december. Därför tar jag från och med nu (16/6) inte emot nya elever utan fram till flytten tar jag enbart emot tidigare bokade elever där de med presentkort, 10-kort och de som ska söka utbildning prioriteras.
Det blir en ny resa där pandemin blev katalysatorn men inte hela anledningen till förändringen: jag har helt enkelt hamnat i ett fantastiskt arbetslag där jag både kan utvecklas, få utveckla verksamhet och inte minst fortsätta jobba med sång i alla åldrar.
För dig i Oskarströmstrakten: jag leder barnkör, vuxenkör och en ungdomsmusikgrupp i Oskarströms församling, varmt välkommen!
Till alla fantastiska sångelever, stort Tack! Och, Passa på att boka in lektion om du vill fylla på med inspiration innan december.
/Anna Marmvik

 

Om sånglektioner:

Vill du utveckla din röst?
Lära dig sångteknik?
Hitta utmaningar?
Lära känna din röst och resten av kroppen?
Mår du bra av sång?
Saknar du egentid?
Gillar du att sjunga för att det är kul?
Vill du stå på scen?

Då är sånglektioner något för dig!
Är du nybörjare som vill prova på eller aktiv sångare som vill få nya inputs?
Oavsett förkunskaper anpassas varje sånglektion efter dina behov och mål. Du väljer själv vilka sånger vi ska jobba med men självklart får du låtförslag om du vill.

Du blir undervisad av en utbildad sångpedagog. Vi jobbar med allt från kluriga toner, höga som låga. Långa fraser, andning, hållning, att sjunga starkt och svagt. Men även musikaliska bitar som uttryck (att sjunga med känsla), nyanser, intonation (att sjunga rent), olika sångstilar, rytmer och mycket mer. Vill du går vi även in på musikteori.

Du får möjlighet att delta i våra konserter som sker löpande under året. Det är inget krav att delta men en bra utmaning och mål. Vi erbjuder även workshops för sångare och JAM-kvällar.

Läs mer om Hur en sånglektion går till.

 

Lektionerna hålls hos AM sångstudio på
Snöstorpsvägen 32
302 47 Halmstad

 

Prislista

Boka din tid här!

Boka tid

 

Comments are closed.