Kör

Vill du sjunga i kör?

Viva Voce (italienska för levande röst)

Kören Viva Voce är en trestämmig kör för 15 st tjejer i åldern ca. 20-45 år med körvana. Vi sjunger blandad repertoar med både glada poplåtar och traditionella och klassiska körsånger.

Hösten 2019 gjorde vi ett större projekt: Ljud i ensamhet
Vi sjunger även under julkonserter, bröllop och andra evenemang.

Vill du sjunga med oss?  Du är välkommen att anmäla ditt intresse via mejl till anna.marmvik@sangstudio.se om du önskar provsjunga till kören. Vi söker just nu sopran 2.

Repeterar måndagar kl.19:00-20:30 hos
AM sångstudio på Snöstorpsvägen 32, Halmstad. (Under pandemin övar vi utomhus)

Vill du boka oss?

Vi kommer gärna och sjunger vid ert event. Det kan vara ett bröllop, en invigning, julkonsert, eller något annat. Anmäl intresse här! Var gärna ute i god tid! En kör består av flera sångare vilket gör att ju tidigare du bokar desto större chans att många i kören har möjlighet.

Vår Körledare Anna Marmvik

IMG_0138B-350x223

Är utbildad sångpedagog med många års erfarenhet av att både leda och sjunga i kör. Det började med sång i barnkörer, ungdomskörer, damkör och därefter oratoriekör. Numera blir det körsång som inhyrd alt eller sopran.

Första kören att leda blev Saltstänk 2009-2014 (bilden). Därefter en ”Alla kan sjunga-kör” 2010, vilken blev startskottet för Viva Voce som startade 2012. Sedan dess har hon gjort flera gästspel i olika körer både som inspiratör och vikarierande körledare för barn- och vuxenkörer i bland annat Eldsberga kyrka och Olaus Petri i Halmstad.

Sedan våren 2020 är hon anställd som körledare i Oskarströms församling.

 

Comments are closed.