Om

 

Nu lämnar Sångstudion mysiga källaren på Snöstorpsvägen och jag kommer under kommande tid fokusera på vidare studier och min anställning som musiker i Oskarström. Sånguppdrag och körinspiration, Anti-aging för rösten och workshops sker när möjlighet finns. Det går nu inte att boka sånglektioner. Stort tack för ert förtroende, er glädje, inspiration och era mycket givande frågor. Allt gott! /Anna Marmvik, AM sångstudio.

 

Jag som driver sångstudion heter Anna Marmvik och är sångpedagog utbildad vid musikhögskolan i Piteå.

AM sångstudio bildades 2009 med ledorden ”Ta sången ut ur duschen” och ”För ett hälsosamt användande av rösten”. Fram till december 2021 undervisade jag med en härlig mix av gamla, unga, nybörjare och professionella musiker bland sångeleverna samt ledde damkören Viva voce. Sedan januari 2022 är jag heltidsanställd musiker. Det innebär tyvärr att jag inte längre har möjlighet att undervisa individuellt i sång eller driva kören Viva voce. Nedan ser du det som jag i mån av tid erbjuder:

Jag kan hjälpa dig med:

Solosång till bröllop, företagsevent med mingel, dop, prisutdelning eller annat där du vill lyfta eventet med sång. Solist till körkonsert eller konsert av annat slag. Söker du två sopraner har vi även Duo Vimla. Jag är en aktiv sångerska med flera sånguppdrag per år med allt från dop,
bröllop, begravningar till sommarkonserter och temakonserter med blandad repertoar -allt från klassiskt, visor till musikal, pop och jazz.

För dig som är körledare erbjuds Hjälp med och/eller inspiration till din kör, allt ifrån att lyssna av och placera in körmedlemmar i rätt stämma till att jobba med musikaliskt- och sceniskuttryck, sångteknik för körsångare, körklang med intonation och balans m.m.

Kontakta mig

Jag har F-skattesedel.

Comments are closed.