Om

 

 

Jag som driver sångstudion heter Anna Marmvik och är sångpedagog utbildad vid musikhögskolan i Piteå.

AM sångstudio bildades 2009 med ledorden ”Ta sången ut ur duschen” och ”För ett hälsosamt användande av rösten”. De ledorden gäller än och idag finns en härlig mix av gamla, unga, nybörjare och professionella musiker bland sångeleverna.

Med åren har verksamheten även börjat nå ut till arbetsplatser för att fortbilda anställda i ett effektivt och hälsosamt användande av talrösten. Jag brinner för det musikaliska hantverket, att inspirera både sångare och workshop-deltagare och få sångaren att släppa loss och skapa egna versioner av sångerna.

 

Förutom sånglektioner kan jag även hjälpa dig med:

Solosång till bröllop, företagsevent med mingel, dop, prisutdelning eller annat där du vill lyfta eventet med sång. Solist till körkonsert eller konsert av annat slag. Söker du två sopraner har vi även Duo Vimla. Jag är en aktiv sångerska med flera sånguppdrag per år med allt från dop,
bröllop, begravningar till sommarkonserter och temakonserter med blandad repertoar -allt från klassiskt, visor till musikal, pop och jazz.

För dig som är körledare erbjuds Hjälp med och/eller inspiration till din kör, allt ifrån att lyssna av och placera in körmedlemmar i rätt stämma till att jobba med musikaliskt- och sceniskuttryck, sångteknik för körsångare, körklang med intonation och balans m.m.

Är du stämsäker körsångare och tjej som söker en mindre kör med flera stämmor? Då kan Viva Voce vara något för dig.

Kontakta mig

Jag har F-skattesedel.

Comments are closed.