Ljud i ensamhet -en konsert från ensamhet till gemenskap

I samband med firandet av 10 år med AM sångstudio vill vi göra en konsert som berör.
Temat blev därför ”från ensamhet till gemenskap” som är tänkt att belysa olika former av ensamhet, en känsla som vi alla oavsett ålder, social bakgrund, etnicitet, livsåskådning eller könsidentitet någon gång upplever. Förutom att belysa ämnet vill vi skapa förståelse för vad ensamhet är och visa på vägar till gemenskap. På scenen har vi kören Viva Voce, sångduon Duo Vimla, musiker och sångelever från AM sångstudio samt bilder tagna av fotografen Stefan J. Nilsson. Bilderna är tänkta att förstärka de stämningar musiken och sången förmedlar. Räkna med stor genrebredd med allt från pop, musikal till folkmusik och visa.

 

Info:

Ljud i ensamhet är en konsert från ensamhet till gemenskap
Lör. 28 september kl.15:00, Konserthuset Najaden, 14:00 insläpp med underhållning. 
Medverkar gör kören Viva Voce, Duo Vimla, professionella musiker, sångelever i olika åldrar från AM sångstudio och fotografen Stefan J. Nilsson.
Biljetter säljs via Nortic, biljettsläpp 22/5. 
Arrangör: AM sångstudio med stöd av kulturnämnden i Halmstads kommun. 

 

AM sångstudio öppnade på Snöstorpsvägen 32 i Halmstad 26/9 2009 och drivs av sångpedagogen och sångerskan Anna Marmvik.
Sedan dess har sångelever i alla åldrar och på alla nivåer besökt den ljusa källaren för sånglektioner. Kören Viva Voce har skapats, Duo Vimla bildats, sångbarn fötts och vuxit upp, många luciatåg har uppträtt, otaliga konserter tagit plats på scen och flera projekt formats.

Comments are closed.