Workshops för kör

Jag vill börja med att berätta hur jätteroligt jag tycker det är att köröva för dig.
Du ger oss positiva och ”negativa” omdömen i väl avvägda proportioner och väldigt
bra tips och råd för hur vi ska kunna förbättra oss. Jag kom in i kören i höstas och tyckte från start att det inte kändes som en kör utan snarare ett tjugotal personer som sjöng sin egen sång. Nu har det hänt massor på bara några få veckor. -Körmedlem i kör Anna hjälper.

Jag erbjuder workshops för körer i två olika varianter:

-Anti-aging för rösten

-Eller kördag/körövning enligt nedan:

Är din kör i behov av mer sångteknik och röstlära? Behöver ni hjälp med intonation och samsjungning? Eller möjligen hjälp med att få till uttrycket så att exempelvis glada sånger låter glada? Har ni ett körprojekt på gång där ni vill få till en helhet? Vill ni göra något utöver vad ni bruka göra under de vanliga repetitionerna?

 

Vad kan en kördag innehålla?

Exempelvis röstvård och sångteknik där vi jobbar med exempelvis höga och låga toner, artikulation, andning och hållning. Uttryck och nyanser. Notorientering där vi bland annat går igenom hur man läser notbilden och följer notens anvisningar om karaktär m.m. Samsjungningsövningar, intonation, övningar för att hålla sin stämma m.m. Det går utmärkt att använda er aktuella repertoar som utgångspunkt, jag tar även med annat material om så önskas. Inför kördagen samtalar vi tillsammans om vad vi ska hinna gå igenom och vad ni vill få ut av dagen. Självklart kan jag vara med under en vanlig körövning.

Allt sker i workshop-form där kören aktivt lär sig mer om rösten och sång genom att få sjunga sig till ny kunskap. 

Låter det interessant? Hör gärna av dig till:

Anna Marmvik, sångpedagog
anna.marmvik@sangstudio.se

Tack för en rolig och lärorik sångövning.😊🎶Det var så fint , att du lyssnade in oss så och justerade oss på ett mjukt och fint sätt❣️ 

Comments are closed.