Workshop/föreläsning för Företag -Görd dig hörd

Här finns utskriftvänligt produktblad

Visste du att ca 30% av den yrkesverksamma befolkningen i världen använder och är beroende av rösten i det dagliga arbetet*? Är du och/eller dina kollegor bland dessa 30%?

Ett intressant och mycket viktigt ämne!
-Deltagare under föredrag om ”Gör dig hörd” för Rotary i Oskarshamn.

 

För ett mer effektivt och hälsosamt användande av rösten.

Vi använder oss av andningsteknik och avspänd men samtidigt aktiv artikulation. Går in på hur hållningen påverkar rösten och vad var och en bör tänka på. Vidare kan vi behandla ämnen som retorik, presentationsteknik, den säljande rösten och inte minst, att ta plats och göra sig hörd. Teori varvas med praktiska övningar och tips att ta med i vardagen. Upplägg skräddarsys efter era behov och verksamhetens art.

För att ni ska få ut så mycket som möjligt av Gör dig hörd skräddarsys upplägg och innehåll efter er arbetsplats och era anställdas behov. Anpassningen grundas bland annat på era arbetsuppgifter, verksamhetens art, ert sätt att kommunicera på, arbetsmiljö och ergonomi. Det kan exempelvis vara en timma röstergonomi på er arbetsplats, en heldag om rösten och dess möjligheter under er konferens, en halvdag under kickoffen om sälj eller vid flera tillfällen för kontinuitet m.m.

Tveka inte att kontakta mig för ett upplägg som passar just er verksamhet. Självklart kan vi även sjunga om ni så önskar.

Pris fr. 2 985:- exkl. moms.

 

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag inom kort.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Företag

Vad önskar ni hjälp med?

 

Här finns utskriftvänligt produktblad

 

”Gör dig hörd” – en hjälp där företag och deras anställda lär sig att använda rösten på ett effektivt och hälsosamt sätt. Deltagarna får aktivt jobba med den egna rösten och får handfasta tips som hjälper i vardagen.

 

Om sångpedagog Anna Marmvik

Bland våra senaste kunder finns
-Lärarnas riksförbunds studerandeförening
-Halmstad kommuns kontaktcenter Halmstad direkt
-Previa

*Enligt Johan Sundberg, professor i musikakustik vid KTH. 

 

Comments are closed.