Individuell röstträning

Nu finns det möjlighet att få 45 min individuell röstträning i att använda din talröst på ett hälsosamt, ergonomiskt och effektivt sätt. Detta är både för privat- och företagskunder.

 

Vi går igenom hur du använder din röst både på din arbetsplats och i din vardag. Vi tittar bland annat på hur din arbetsplats ser ut och när din röst blir sliten. Därefter gör vi olika tal-  men även andningsövningar och du får tips som för dig framåt.

Jag är glad och tacksam över att jag tog tag i detta och mötet med dig kändes avspänt. Du är tydlig och klar, du låter mig öva tills jag förstår vad det är jag ska tänka på för att jag lättare ska hitta till min önskvärda förändring. Du är lyhörd på inte bara min röst utan på alla betydelsefulla signaler som bidrog till min trötta hals. Jag blir hörd, behöver inte säga om saker och jag märker att jag får fram mitt budskap så som jag vill även om jag fortfarande behöver öva mer. -Mia, lärare.

 

Du får: 45 min individuell röstträning där vi jobbar aktivt med din andning, hållning, röstergonomi, röstläge, tal, artikulation och mycket mer. Allt utifrån dina behov och de röstliga utmaningar du stöter på i din vardag.
Pris 630:-/tillfälle. Tjänsten ingår i ”Gör dig hörd” och bokas här.

Du rekommenderas att ta 3 tillfällen där det går kort tid mellan de första två och lite längre tid, ca 1 månad mellan tillfälle 2 och 3. Behövs det flera tillfällen går det så klart att ordna.

 


För företag som vill ge sina medarbetare enskild röstträning eller i grupp om 2-3 pers finns det paketlösningar enligt följande:

1 pers, 3 tillfällen à 45 min 1 890:-

2 pers tillsammans, 3 tillfällen à 45 min 3 450:-

3 pers tillsammans, 3 tillfällen à 45 min 4 850:-

Priserna anges här inkl. moms.

 

”Gör dig hörd” – en hjälp där företag och deras anställda lär sig att använda rösten på ett effektivt och hälsosamt sätt.
Hjälpen består av föreläsningar och workshops och berör allt från tal, andning, hållning till retorik, presentationsteknik och inte minst, att ta plats och göra sig hörd. Teori varvas med praktiska övningar.

Comments are closed.